TEKSTESHQIP
Teksti: Gili, Sinani, Teuta & Dani - Potpuri (Gezuar 2019)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.