TEKSTESHQIP
Teksti: Mahmut Ferati & Resmije Krasniqi - Kolazh (Gezuar 2024)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.