TEKSTESHQIP

Komentet Erblina Syla - Memedheu

Pse komenti im u fshi?
Nuk do publikohen komentet që përmbajnë sharje dhe ofendime. Kritikat janë normale, por sharjet dhe ofendimet nuk lejohen.
Si funksionon regjistrimi në teksteshqip?
Regjistrimi në teksteshqip është shumë i thjeshtë dhe 100% falas përgjithmonë. Çdo gjë mund të kryhet brenda pak sekondash. Plotësoni modulin e regjistrimit. Bëni kujdes të jepni një adresë e-maili të saktë sepse aktivizimi i regjistrimit bëhet me anë të adresës tuaj e-mail.
Pse duhet të regjistrohem?
Duke u regjistruar fitoni funksione ekstra në teksteshqip. Regjistrimi do duhet për të hyrë në faqe të caktuara. Zakonisht janë faqet ku dërgohet informacion si për shembull korrigjime, votime, kontakte etj. Secili do këtë një zonë të tijën në teksteshqip ku mund të gjej informacionet që i interesojnë më shumë.
Çfarë mund të bëj më shumë një i regjistruar tek komentet?
Një i regjistruar mund të ketë një avatar identifikues (foto profili) dhe asnjë nuk mund të postojë një koment me të njejtin emër dhe avatar. Mund të sinjalizojë komente ofenduese tek moderatorët. Më shumë funksionalitete do të shtohen në vijim...
Pse nuk i fshini komentet ofenduese?
Moderatorët mundohen të monitorojnë të gjitha faqet e komenteve, por ndonënjeherë bëhet e pamundur, si rrjedhojë e numrit të madh të postimeve. Ju lutemi të bëni login dhe të sinjalizoni komentet ofenduese tek moderatorët tanë. Klikoni tek tre pikat në anën e djathtë të komentit.