Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ledina Celo - Tomorrow I Go

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Please, don't get sad,
You had dreamt
A white veil,
Mother bless me
I don't cry,,
Tomorrow i go
It is the last night..

Do you recall,
How much you had imagined
The white gown,
And I have the fate
Like any other girl,
I know I will miss,
Those sweet words...

Maybe I'll cry,
Because
you'll be missing me,
Missing me!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
Let a drum roll,
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
May all of the world tremble,
Let the song start,
Oh the wedding don't gotta stop.
Ti-ti-ta.

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
Let a drum roll,
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
May all of the world tremble,
Let the song start,
Oh the wedding don't gotta stop.
Ti-ti-ta-ti.

Tomorrow I will leave,
I will be out of this door
With the white star,
Greet me out mother
And begift me,
With the golden tear,
Those sweet words......

Maybe I'll cry,
Because
you'll be missing me,
Missing me!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
Let a drum roll,
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
May all of the world tremble,
Let the song start,
Oh the wedding don't gotta stop.
Ti-ti-ta.

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
Let a drum roll,
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
May all of the world tremble,
Let the song start,
Oh the wedding don't gotta stop.
Ti-ti-ta-ti.

Hou!

Ooooooooooooooh,
Ri-ti-da, eh ri-ti-da,
THe song will start,
Oh the wedding don't gotta stopá
Ti-ti-ta-ti!
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)