Më mbaj mend (për 1 muaj)

Saranda - Merakliu

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
"Kercen more Merakliu, obo obobobobo, mbahet nga sevdalliu;
-Kercen more Merakliu, obo obobobobo, mbahet nga sevdalliu;
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Shishen me gunxhe e kthen, obo obobobobo, se tregon ate qe ndjeve;
-Shishen me gunxhe e kthen, obo obobobobo, se tregon ate qe ndjeve;
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Shoqeria e shikojne, obo obobobobo, ne vallen e shoqerojne;
-Shoqeria e shikojne, obo obobobobo, ne vallen e shoqerojne;
-(Meraklin more Merakliu - Meraklin more Merakliu)
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Lezet mbi lezete, Merakli çe trete; oh per koken tende, qe e ke len pa mendje;
-Kercen more Merakliu, obo obobobobo, ne vallen merakun shkriu."
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)