Elia - Sikur Edhe Një Herë

Ju lutemi që korrigjimet të jenë sa më të sakta.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Gjithçka kaloi...
dhe unë qëndroj atje ku isha dje
Përmbysur në kujtime
në shpresat qe ti le...

Më kujtohen fjalët...
Ti je bota për mua
Më shfaqen shpesh momente
që ne të dy kaluam

Si mund te largohesh...
Të kthesh në një kujtim,
të gjithë dashurinë tonë
ta kthesh në një mallkim.

Sikur edhe një herë
ta rikthenim kohën pas
Sikur edhe një herë
të jemi sërish bashk

Say you love me...
Say you love me...
Say you love me...

Say you love me...
Say you love me...
Say say you love me...

Gjithçka kaloi...
dhe unë qëndroj atje ku isha dje
Përmbysur në kujtime
në shpresat qe ti le...

Më kujtohen fjalët...
Ti je bota për mua
Më shfaqen shpesh momente
që ne të dy kaluam

Si mund te largohesh...
Të kthesh në një kujtim,
të gjithë dashurinë tonë
ta kthesh në një mallkim.

Sikur edhe një herë
ta rikthenim kohën pas
Sikur edhe një herë
të jemi sërish bashkë

Si mund te largohesh...
Të kthesh në një kujtim,
të gjithë dashurinë tonë
ta kthesh në një mallkim.

Sikur edhe një herë
ta rikthenim kohën pas
Sikur edhe një herë
të jemi sërish bashkë.
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)