TEKSTESHQIP

Kosovare Hasi
Vera
Lyrics

nuk mjafton nje e-mail
as telefonata t gjata
as ti kur me con dhurata
nuk mjafton me ta pa
ne facebook fotografine
du me ty bashk te rime
heeej, eja eja eja ne kosov

ref 2x
vera ka filluar
prap jemi takuar
prap te dashuruar
si nje vit me pare

vera ka filluar
te gjith jemi gezuar
presim per te festuar
bashk me mergimtar

si kur vjet
edhe si vjet
un po pres ty te takoj
dhe me mall tet perqafoj

si kur vjet
edhe si vjet
plot gezim mbushen shqiptaret
po i presin mergimtaret
heeeeej, mir se erdhe n'diaspore

ref 2x
vera ka filluar
prap jemi takuar
prap te dashuruar
si nje vit me pare

vera ka filluar
te gjith jemi gezuar
presim per te festuar
bashk me mergimtar

na, na, na, na, na, na
na, na, na, na, na, na, na
na, na, na, na, na, na, na
na, na, na, na, na
...

vera ka filluar
prap jemi takuar
prap te dashuruar
si nje vit me pare

vera ka filluar
te gjith jemi gezuar
presim per te festuar
bashk me mergimtar

vera ka filluar

DËRGOI: