TEKSTESHQIP

Krew
Për Ty
Lyrics
(Feat. Perfecti & Gylxhi)

Gylxhi..!
Stradhtoj për Jet SHPiRT sE ti jE jEta jEm
po EdhE nësE shkon kërkush sun ta nxEn kët wEn
Tasht po mEnoj zEmër wEq për ty
qE sa kët dit Ekom prit mE ti puth ata sy

Krew..!
Jetoj N`hijën e Parajsës e n`Dritën e Ferit
Pa Ty Nkët Bot Edhe Dita i Ngjan Terit
Do Ta Kthej Vdekjen Njet Jam Prap Me Ty
Hidhërimin nGzim Per Kta Lot Ndy Sy
Dikur Dot Dashuroj Por Ty Dot Kem Nzemer
Dikur Dot Thras Dikë Por Jo Tëndin Emër
T`humba Përgjithmon E Si T`humbur Mbetëm
Dot Jetojm Nënder Bashk e Nkët Bot Vetem

E Humba Jetën Time Perjetova Një Dështim
Nga Te Gjitha Kujtimet Je Më I Bukri Kujtim
Do Ta Kthej Kohën Mrapa Tjemi Prap Një
Të Të Kisha prap Afër të ta Them Veq Një Gjë
Nëse Afër Sdo Të kem Do Të Jesh Në Zemrën Time
Nëse Sdot Jetojm Bashk Dot Jetojm Në Nkujtime
Un Ende Te Pres Si Nje Ditlindje djelli
Sa Her Dua Tët Shoh Të Të Tshoh Nfund Qjelli

Reff: Gylxhi..!2X.
Stradhtoj për Jet SHPiRT sE ti jE jEta jEm
po EdhE nësE shkon kërkush sun ta nxEn kët wEn
Tasht po mEnoj zEmër wEq për ty
qE sa kët dit Ekom prit mE ti puth ata sy

Perfekti..!

Takimi Jon i Par Nkët Jet Fati Na Bashkoj
Rrugt e Jetës Na u Lidhën Edhe Zoti Na Bekoj
E Kujtoj Gjithmon Qastin E Par At`Her Me Ty
Mkujtohet Për Her Tpar Kur Ti Pash Ata Sy
Sun e Spjegojjj Zemra u Bo Poet Dhe Romantik
Se Gjithmon Mrena Saj Osht Veq Ni Qik
Qdo Her Kur Jom Pa Ty Um Doket Shum e Gjat
Nëse Sun Foli Naj Her Për Mu SKA NAt

Poet Sjom Për Me Fol Për Senet Që Si Di
Veq Ti Je Kon Personi Qe Mka Frymzu Ndashni
Që Mka Jep Qdo Ondër Nkët Jet Je Ti
Që Mka Bo Me Kuptu Qdo Ssen Je Veq Ti
JE YLL QE JEP DRITEN MRENA MEJE NE QDO HAP(TEMIN)
NZEMREN TEM GJITh TA KOM REZERVU VENIN
WEQ TI JE MRENA SAJ E VEQ TI KI ME MET
YLLI JEM QE JEP DRRIT JE DASHNIAA VERTETT

Gylxhi..!2x.
Stradhtoj për Jet SHPiRT sE ti jE jEta jEm
po EdhE nësE shkon kërkush sun ta nxEn kët wEn
Tasht po mEnoj zEmër wEq për ty
qE sa kët dit Ekom prit mE ti puth ata sy