TEKSTESHQIP

Kujtim Prodani
Xhelozia
Lyrics
(Feat. Sajmir Çili)

Nje njeri ma mori gjumin
Dhe beri qe dora e buza t'me dridhen.
Dhe m'u duk se yjt' nga qielli
Si bresher mbi super me rane.

Nje njeri ma vrau dhe qeshjen.
Tek shihja, me beri qe faqja t'me skuqet.
Bulevardit mbreme e pashe,
E njihja por s'dija si quhej.

Sa lehte qellonte mbi dashurine!
Mbi gruan qe e donte, mbi lumturine.
S'e vrau, s'e mundi jo, xhelozine.
Mbi gruan qellonte e shaj e shaj,
Pse kthehej nga puna me vone paksa
Te miren, te pastren, pa faj, pa faj...!
INFO
Më datë 31 Tetor 2019, Kujtim Prodani publikon videoklipin "Xhelozia", në bashkëpunim me Sajmir Çilin.