TEKSTESHQIP

Kushtrim Tahiri
Gurbeti
Lyrics

KALOJN DIMRA KALOJN VERA
PO SHKOJN VITET POR SI ERA
MU LODH ZEMRA MU DOGJ SHPIRTI
ME SHKU N'SHPI MA SUN PO PRITI

refren:
JAM BA ROBI I GURBETIT
NAN E BAB PA DJAL TE VETIN
KUSH E BANI I PARI GURBETIN
ZOTI MOS JA DHASHT SELAMETIN

N'DHE TË HUJ O MU KALB ZEMRA
QE SA VJESHTA E PRANVERA
N'DHE TË HUJ O MU KALB TRUPI
KTI GURBETIT SI ERDH FUNI

2
NË VEND T'HUJ MU TRET RINIA
MBETËN DHIMBJET E PLEQNIA
I LASH NJERSËN E TAKATIN
KUR GURBETIT S'JA PASH HAJRIN

DËRGOI: