TEKSTESHQIP

Lejla Haziraj
Jeta Ime
Lyrics

Çdo ditë qe vjen
qdo tmirë na sjell
ndonejher të mira
por dhe të veshtira
jeta ka sfida qe nga femijeria
por me muzikë i kaloj të gjitha
Në shkollë jam e para
edhe neper gara
çdo ditë e më shumë
po e deshmoj unë

Ref.X2
Në jetën time ka shumë gëzime
Suksese pa fund por edhe gabime
nuk do ndaloj e para do qendroj
krenare do jem krejt do ti sfidoj