TEKSTESHQIP

Liljana Cavolli
Mendonja
Lyrics

Mendonja, (s')te donja
me zemer si te vegjlit kaq shume
te shihja per cdo nate dhe ne gjume,
mendonja, mendonja.

Kur ishe larg meje,
kujtimi yt o vash', ma ndezte gjine
dhe malli se c'ma shtonte dashurine
per shoqen e dashur.

Te desha, te dua ashtu si kurr' ne jet' s'kam dashuruar
e dashur, per mua je shok i mir' dhe krah i fort' mbi dhe.
Degjoje, degjoje se si bucet per ty sot kenga ime
per ty qe i fal k'saj zemre vec gezime, degjoje degjoje.

Me shpirtin e paster,
per mua vetem ti je e vertet',
qe sjell pran' meje gazin qe dha jeta,
o shoqe e dashur.

E vitet do shkojne,
te vegjlit do ta mbushin shtepine
e thirje do te degjojne per dashurine,
per jeten e lumtur.

Te desha, te dua ashtu si kurr' ne jet' s'kam dashuruar
e dashur, per mua je shok i mir' dhe krah i fort' mbi dhe.
Degjoje, degjoje se si bucet per ty sot kenga ime
per ty qe i fal k'saj zemre vec gezime, degjoje degjoje.