TEKSTESHQIP

Linda Halimi
Kur Nje Dite Te Kthehesh Ti
Lyrics

Fjalët tua, është e rrejshme
Qenë të vrazhda për me zgju dashnin time
As që dite me ngushllue
As në çastet kur për ty unë sytë i meksha
Nn fjalët tua, aq të vrazhda
S'kenë në gjendje me pajtue zemrën time
Ishin vetëm sytë e tue
Asgjë tjetër nuk na lidhte

Kur një ditë të kthehesh ti
I përbuzur nga të gjithë
Dhe desh'ron ta kesh pranë ndokënd afër veti
Mos kerko strehim te unë
Se ngrohtësia n'shpirtin tim
Ka shumë kohë që fluturoi
Për ty n'amshim

Kur një ditë të kthehesh ti
Dhe kupton se je fajtor
Se unë ende po jetoj pa fat n'vetmi
Dhe çkado që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tonë
Për urrejtje dhe dashni për ne të dy

Çdo mesnatë unë t'shoh në ëndërr
Gjoja se po fle pranë meje si dikur
Çdo mesnatë m'zgjon kujtimi
Se më lodhi dashuria me këto ëndërra
Çdo mesnatë unë t'shoh në ëndërr
Si largohesh ti i heshtur, pa buzëqeshje
Fjalët e fundit janë për ty
Sytë e mi janë tuj lotu

Kur një ditë të kthehesh ti
I përbuzur nga të gjithë
Dhe dësh'ron ta kesh pranë ndokënd afër veti
Mos kerko strehim te unë
Se ngrohtësia në shpirtin tim
Ka shumë kohë që fluturoi për ty n'amshim houu

Kur një ditë të kthehesh ti
Dhe kupton se je fajtor
Se une ende po jetoj pa fat n'vetmi
Dhe qka do që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tonë
Për urrejtje dhe dashni
Për ne të dy
Dhe çkado që tash premton
Është shumë vonë për shpresën tonë
Për urrejtje dhe dashnii-e-i-ee për nee-e-e-ee, për ne të dy.

DËRGOI:
INFO
Krijimi muzikor ka ardhur tek audienca e gjerë mjaft këndshëm edhe me një klip muzikor, i cili u publikua me datë 28 Prill 2013.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200