TEKSTESHQIP

Linda
Xhirotondo
Lyrics

xhi..xhi..xhirotondo
xhirotondo veç sjell ti dhe mos thuj ti...dhe mus thuj ti...dhe mos thuj ti..apo luan xhirotondo

si dhe djemve veç me ndjekin edhe shum lakmi leshojn ata por askush s'me don vertet asnje djal sinqert nuk ka i veç dilen dhe afrohen por sa her kur bisedojm vetem per nje gjie mundohen keshtu as'kujt s'mund ti besoj

ref..2x
shum me keni lodh asnje nuk mund te degjioj une kerkoj vertet dike boten time ta kuptoj aj..

e me shum çfar mund te them qe kam frike te dashuroj edhe s'dua te genjei zemren time ta helmoj fjalt shum di do them qe çdo gjie te marr kuptim e qe njeri do te jete qe s'e larg s'mund dot ti rri

ref..2x
shum me keni lodh asnje nuk mund te degjioj une kerkoj vertet dike boten time ta kuptoj aj..

xhi..xhi..xhirotondo
xhirotondo veç sjell ti dhe mos thuj ti...dhe mus thuj ti...dhe mos thuj ti..apo luan xhirotondo

une kerkoj vertet dike..dike

shum me keni lodh asnje nuk mund te degjioj une kerkoj vertet dike boten time ta kuptoj aj..

DËRGOI: