TEKSTESHQIP

Liri Rasha
Çu Çu Rrushja
Lyrics

Ooo çu çu Rrushja ne sabahe
Ka la syte ka dale ne çardake
Dul ne çardak e morri t'ike
Me dur t'bardha ja ka ngjite

Me dur t'bardha ja ka ngjite
Plot me rruza e bylyzyke

Ooo plot me rruza e bylyzyke
Çka don djal per drek me te çite
A don pulen o me ta myte
A don petlla e fli te grymte

A don pulen o me ta myte
A don petlla e fli te grymte

Ooo e kshtu djalin o kur kan pyte
nuk du pulen o me ma myte
as du petlla e fli te grymte
Veç m'falsh faqe dhe dy syte

As du pulen o me ma myte
Veç m'falsh faqe dhe dy syte

DËRGOI: