TEKSTESHQIP

Mariglen Hazizaj
Kolazh Jugu 2020
Lyrics

TE SHKEMBI QE PUNON BLETA
SHKON NJE VAJZE ME GERSHETA
(2)
SHKON NJE VAJZE ME GERSHETA
TUNDET SI GJYSEM GJOLEKA
(3)
DHE GJOLEKA TE KISH QEN
BUZEN DO MA KISHTE DHEN
(4)
BUZEN MOJ AMAN AMAN
FALMA TU BEFSHA KURBAN..

(TJETRA)
MBIU LIJMONI NE AVLLI
VAJ VAJ BUZA KUTI
HYN E DEL NJE SHTAT SELVI
VAJ VAJ BUZA KUTI
(2)
ME FUSTAN LLOI LLOI
VAJ VAJ BUZA KUTI
THEM TA MARR TA MBAJ NE GJI
VAJ VAJ BUZA KUTI
(3)
APO MIKE ME DASHURI
VAJ VAJ BUZA KUTI
TE MERJA NUSE NE SHPI
VAJ VAJ BUZA KUTI