TEKSTESHQIP

Mariglen Hazizaj & Vis Saliasi
Vëllai I Zemrës
Lyrics

Ref
O vëllai i zemrës, krah do jem për ty
Në hall dhe gëzim, do jemi të dy

Malet i leviz, botën mbaj në krah
Zoti me bekoi, më dha nje vëlla
1
Të kujtoj te vogël më duket si ëndërr
Sot jemi ne dasmën tënde, bukur dukesh dhëndërr

Kemi qenë femijë, lotët nuk i mbaj
Zemra qan edhe gëzon, vetëm per vëllanë

Ref
O vëllai i zemrës, krah do jem për ty
Në hall dhe gëzim, do jemi të dy

Malet i leviz, botën mbaj në krah
Zoti më bekoi, më dha nje vëlla

2
Sa herë jemi zënë, kemi bërë gabime
Po për jetë ti do mbetesh
Vëllai i zemrës sime

Tani që je rritur, më kujton babanë
Në këtë botë edhe në tjetrën
Mua do m'kesh pranë

Ref
O vëllai i zemrës, krah do jem për ty
Në hall edhe gëzim, do jemi të dy

Malet i leviz, botën mbaj në krah
Zoti më bekoi, më dha një vëlla.

DËRGOI: