TEKSTESHQIP

Maya Alickaj
Lege Lege
Lyrics

me kale te bardhe gjezdisje
festen o te gjene
kur me shkoje rende rende
qysh te ta o degjoja zene (2x)

refreni: lege lege gece gice
20 vjece 40 kyce
Te keqen o moj ogice (2x)

Babai te kishte thene
O bija ime moj zere (dialektike per zane)
Nje burre po tu afrua
Te do mike e jo grua (2x)

refreni: lege lege gece gice
20 vjece 40 kyce
Te keqen o moj ogice (2x)

edhe une nuk tu afrova
por ne zemer te shkrova
te te mbaj si mbreteresh
pa dhe pa o grua te vdes

refreni:
lege lege gece gice 20 vjece
40 kyce
Te keqen o moj ogice

Refreni
lege lege gece gice 20 vjece
40 kyce (4x)
Te keqen o moj ogice

DËRGOI: