TEKSTESHQIP

Maya Alickaj
Te Marsha Te Keqen
Lyrics

2x..
- Te kam merzitur e di
Te kam vrarë në dashuri
Një tjeter se'c me hutojë
Zemer e shkreta gaboj

- Ref...2x
Te marrsha te keqen oo
te gjitha do te ndreqen oo
Do ndreqen qe c'ke me te
Mos me rri merzitur oo..

- 2x
Në me falsh dhe kete herë
Do ta bej jeten sheqer
Ah kjo puna e sevdase
Sekreti i gjithe dynjas..

- Ref...2x
Te marrsha te keqen ë
te gjitha do te ndreqen ëoo
Do ndreqen qe c'ke me te
Mos me rri merzitur oo..

-2x
Nuk ta kam moj me hilee
Te dua ashtu sic jee
Un pa ty o yll o dritë
Vdes e ngjallem dit per dit..

- Ref...3x
Te marrsha te keqen
te gjitha do te ndreqen ëë
Do ndreqen qe c'ke me te
Mos me rri merzitur oo..

DËRGOI: