TEKSTESHQIP

Maya Alickaj
Qan Minushi
Lyrics

Qanë minushi qanë bilbil
E qanë Resul Aga x2

Janë mbledhur e po pinë
Në një kafene x2

Të bukur grua që paske
Bre Resul Aga x2

Ku e njeh ku e ke parë
Që ma mollois x2

E pashë një ditë në krua
Tek po mbushte uje x2

I dhashe shaminë e dorës
Ajo ma pastroi
I thashë nja dy tre fjalë
Ajo m'i pranoi

Resul Aga qe i pirë
Vate në shtëpi x2

Mori thikën dhe e theri o gruan e tij
Të nesërme i dol rakia
Vate te varri

Ngrehu vishu e stolisu
Të të shoh me sy x2

Të të shohi gjithë bota
Dhe unë i mjeri x2