Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   aLii006      Mesazh  
   Emri:   ali hoxha
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   Prizren
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   23 Prill 1995
   Shenja e Horoskopit:   Demi
   Profili:    '
Emri: aLi
Mbiemri: HoxHa
Data Lindjes: 23.04.1995
Vendlindja: Prizren
E-mail: ali.ali@ali.ali
Facebook profile: http://www.facebook.com/profile.php?id=1185612276

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2010-12-22 17:10:00
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2012-11-24 22:51:52
   Tekste të dërguara:    67 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    5 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    1 Albume
   Këngë të Përkthyera:    1 Këngë
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Lyric Master     40 Fansa
    Maksi     20 Fansa
    1ky     4 Fansa
    Big Wolf     36 Fansa
    Lyrical Son     98 Fansa
    Getinjo     32 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017