Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   Elmira2      Mesazh  
   Emri:   Elmira Maloku
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    19 Vjeç
   Ditëlindja:   11 Shkurt 1998
   Shenja e Horoskopit:   Ujori
   Profili:    Elmira2 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2011-01-06 19:24:22
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2011-12-25 20:34:08
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    1 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017