Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   kercova1      Mesazh  
   Emri:   safet rizaj
   Shteti/Vendndodhja:    GJERMANI
   Qyteti:   
   Mosha:    35 Vjeç
   Ditëlindja:   01 Qershor 1982
   Shenja e Horoskopit:   Binjaket
   Profili:    kercova1 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2012-04-01 10:26:09
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2016-04-21 18:23:39
   Tekste të dërguara:    41 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017