Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   oriad      Mesazh  
   Emri:   oriada dajko
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   
   Mosha:    20 Vjeç
   Ditëlindja:   07 Shkurt 1997
   Shenja e Horoskopit:   Ujori
   Profili:    oriad nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2013-06-16 14:38:23
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2014-10-21 15:38:22
   Tekste të dërguara:    93 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    45 Këngë
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017