Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   TimI12      Mesazh  
   Emri:   Tim Tim
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    24 Vjeç
   Ditëlindja:   29 Tetor 1993
   Shenja e Horoskopit:   Akrepi
   Profili:    TimI12 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2013-07-19 15:51:59
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2014-11-29 20:33:03
   Tekste të dërguara:    4 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    4 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Genta Ismajli     149 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017