Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   Tonnidas      Mesazh  
   Emri:   Faton Qerimi
   Shteti/Vendndodhja:    MAQEDONI
   Qyteti:   Shkup
   Mosha:    19 Vjeç
   Ditëlindja:   28 Tetor 1998
   Shenja e Horoskopit:   Akrepi
   Profili:    Tonnidas nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2015-06-08 13:25:32
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   0000-00-00 00:00:00
   Tekste të dërguara:    18 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    8 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    1 Këngë
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017