Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   sotolestele      Mesazh  
   Emri:   Sotir Kosta
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   Gjirokaster
   Mosha:    40 Vjeç
   Ditëlindja:   28 Tetor 1977
   Shenja e Horoskopit:   Akrepi
   Profili:    sotolestele nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2016-05-24 18:03:31
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2016-07-21 16:45:58
   Tekste të dërguara:    58 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017