Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   ArdianGashi      Mesazh  
   Emri:   Ardian Gashi
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   Istog
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   14 Shtator 1995
   Shenja e Horoskopit:   Virgjeresha
   Profili:    ArdianGashi nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2017-02-01 20:11:57
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   0000-00-00 00:00:00
   Tekste të dërguara:    3 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    1 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017