Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   ErmirOTR      Mesazh  
   Emri:   ErmirZenunaj
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   03 Maj 1995
   Shenja e Horoskopit:   Demi
   Profili:    ErmirOTR nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2010-01-10 17:17:56
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2010-06-12 11:43:14
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    2 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017