Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   stafi      Mesazh  
   Emri:   Plarent Nasto
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   Tirane
   Mosha:    44 Vjeç
   Ditëlindja:   26 Prill 1973
   Shenja e Horoskopit:   Demi
   Profili:    teksteshqip.com

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2009-12-01 19:18:59
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   0000-00-00 00:00:00
   Tekste të dërguara:    284 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    4 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    8 Biografi
   Albumet e dërguara:    1930 Albume
   Këngë të Përkthyera:    8 Këngë
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017