Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   Valonzz      Mesazh  
   Emri:   Valon Pollozhani
   Shteti/Vendndodhja:    MAQEDONI
   Qyteti:   
   Mosha:    21 Vjeç
   Ditëlindja:   03 Janar 1996
   Shenja e Horoskopit:   Bricjapi
   Profili:    Valonzz nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2010-01-13 19:09:45
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2010-05-04 17:51:10
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    3 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017