Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   donna      Mesazh  
   Emri:   donna berisha
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    26 Vjeç
   Ditëlindja:   22 Qershor 1991
   Shenja e Horoskopit:   Gaforrja
   Profili:    donna nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2009-12-16 19:10:30
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2011-01-02 15:26:29
   Tekste të dërguara:    38 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    10 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017