TEKSTESHQIP

Mihrije Braha
Kur Ka Ra Kushtrimi Në Kosovë
Lyrics

Kur ka ra kushtrimi n’Kosov
kur ka ra kushtrimi n’Kosov

Jane bashku qytete,katunde
dhe bjeshket me malsor
jane bashku qytete,katunde
dhe bjeshket me malsor

Mire luftojkan Peje dhe Gjakov
mire luftojkan Peje dhe Gjakov

Mire luftoi Prizreni,Prishtina,e Llapi me Rugov
mire luftoi Prizreni,Drenica,e Llapi me Rugov

Qna u mbush kjo tok me deshmor
qna u mbush kjo tok me deshmor

Te na rroje e jona Kosov te na rroje o pergjithmon
te na rroje e jona Kosov te na rroje o pergjithmone

DËRGOI: