TEKSTESHQIP

Mirsa
Macho
Lyrics

Macho doje të ishe, të dyja të na kesh
Të hajë me dy lugë, por e morrem vesh
S'pati grindje në mes neshë, urrejtje asnjëherë
Ramë dakort të ta kthejmë, shpinën përnjëherë.

Ref :

Me ish femrën tënde tash unë po pi
te lash un te la ajo e tash mbaj zi
Dy ishë femëra tua sonte po rrinë bashkë
Dhe çdo gjë tënden
Nga banesa sajë e hedhim jashtë.

ooooooooooooo.....nanananaaaaaaaaaaa

Macho doje të ishe.

Macho doje të ishe me neve pa nevojë
por ti mbetësh më në fundë, me gishta në gojë
hipokritë jo ferë në gënjeshtra amater
ramë dakortë të ta kthejmë shpinën përnjëherë.

Ref (2x) :

Me ish femrën tënde tash unë po rri
Të lashë unë të la ajo e tash mbajë zi
Dy ishë femëra tua sonte po rrinë bashkë
Dhe çdo gjë tënden
Nga banesa sajë e hedhim jashtë.

ooooooooooooo....nananananaaaaaaaaa

Macho doje të ishe.

ref:

me ish femren tonde tash un po rri
te lash un te la ajo e tash mbaj zi
dy ish femrat tua seonte po rrin bashk
dhe qdo gje tenden nga banesa e saj

me ish femren tande tash un po rri
te lash un te la ajo e tash nbaj zi
dy ish femrat tua sonte po rrin bashk
dhe qdo gje tanden nga banesa e saj e hedhim jasht

DËRGOI: