TEKSTESHQIP

Mirsa Kerceli
Duro Zemer
Lyrics

me nje puthje qe ma dhe e kuptova se kush je hiq pa prit e pa kujtu ja ke nis me fol me mu duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet ti me the se zemra jote ka 1vit qe esht tu vujt dhe per puthjen qe ma fale veq per mu e paske rujt duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet duro zemer edhe pak se kam dit se um paske dasht duro zemer mos ki dert puna bjen ne vend te vet duro zemer.

DËRGOI: