TEKSTESHQIP

Muharrem Qena
Shokut
Lyrics

Shumë kangë në botë janë thanë
shumë kangë për dashni janë

por une kete këndoj
për ni shok qe e kam pasë
i cili mgjindet larg.x2

Mjaft larg n Anadolli
me prind n´vend t´huj ka shku

dhe un sa herë lagjës kalojë
nuk mundem pa u pikllu.x2

Në letra ai gjithmonë
pytje mbas pytjeve rreshton

Po shoktë si janë?
O qka banë filani ?
O lagjen si e kam?x2

Mjaft larg n Anadolli
me prind n´vend t´huj ka shkuu

dhe un sa herë lagjës kalojë
nuk mundem pa u pikllu.x2

DËRGOI: