TEKSTESHQIP

Muharrem Qena
Mustafa
Lyrics

Ndëgjo e dashtun edhe zogjt tuj knu tregojnë n’kët mramje sa jam dashunu (2x)

O Mustafa, o Mustafa a po m’merr malli sa ma shpesh me t’pa, të dashunoj dhe t’ adhuroj, prandaj kët kangë gjithnji ktu po ta knoj.

Talaja Mustafa, Tala dem devar ia bana hera ma e mir ndër gra gjetona Mustafa gjanëm hemenda sa batlla janëm. Gjelbana Mustafa gjanëm gjelqabuk taserveshellem.

O Mustafa, o Mustafa a po m’merr malli sa ma shpesh me t’pa, të dashunoj dhe t’ adhuroj, prandaj ket kangë gjithnji ktu po ta knoj

Për mu je shpresë dhe lumtuni, m’lejo të puthi t’knaqem n’dashuni.
Për mu je shpresë dhe lumtuni, m’lejo të puthi t’knaqem n’dashuni.

Sa herë e dashtun po t’shiqoj n’ballkon me sytë plot xixa zemrën ma flakron.
Sa herë e dashtun po t’shiqoj n’ballkon me sytë plot xixa zemrën ma flakron.

O Mustafa, o Mustafa a po m’merr malli sa ma shpesh me t’pa, të dashunoj dhe t’ adhuroj, prandaj ket kangë gjithnji ktu po ta knoj

O o Mustafaaa

DËRGOI: