TEKSTESHQIP

Muharrem Qena
Ndarja
Lyrics

Tetori, tetori, tetori, me largoi!
Tetori, tetori, tetori, ne na ndau!
Tetori, tetori, tetori, ne na bashkoi!
Tetori, tetori, tetori, na afroi!
Tetori filloi me shi.
Me shi te ftohte qe rigoje.
Frigou nga zemra ime, se ndahet prej teje, o, per nje motmot.
Tetori me ndan prej teje.
Prej teje ndahet dhe zemra,
zemra qe spushon se rrahuri, se do te jete pran teje, o, per nje motmot.
Porrija n'tetor
O, gjumin do t'ma zgjoje,
Me rrezet e diellit, oooo.
Te fala, o, do te me Dergoje. X2
EHH, prap une e ti.
O,n'tetor perseri, te qeshun dhe te gzum, o do te jem, o, te bashkum.
Ehh, prap, une e ti, o n'tetor perseri te qeshun dhe te gzum, o do te jem, o, te bashkum. X3

DËRGOI: