TEKSTESHQIP

Muharrem Qena
Shiqimi Yt
Lyrics

Vashë për ditë t’shoh si m’shiqon
Shpesh kam dashtë me t’u afru
Dhe tash guximi m’mungon
Me dy durt me t’përqafu
Edhe tash guximi m’mungon
Me dy durt me t’përqafuuuu
(ooo oooo oooo)
Edhe tash guximi m’mungon
Me dy durt me t’përqafu

Përditë me t’pa me t’shiju
Prej së largu kush sm’ndalon
Shiqimin tand du me jetu
Pamja jote m’ledhaton
Shiqimin tand du me jetu
Pamja jote m’ledhaton
(oooo oooo oooo oooo)
Shiqimin tand du me jetu
Pamja jote m’ledhaton

(ooooo ooooo oooooo oooooo)

A thu vajza do na vjen naj ditë
Me ty të jem n’përqafim
Dhe këtë brengë jashtë me qitë
Dhe ta bajm një jetë me gzim
Dhe këtë brengë jashtë me qitë
Dhe ta bajm një jetë me gzim
(oooo oooo oooo ooo)
Dhe këtë brengë jashtë me qitë
Dhe ta bajm një jetë me gzim

DËRGOI: