TEKSTESHQIP

Myslym Lela
Qefe Qefe Kjo Dynja
Lyrics

Qejfe qejfe kjo dynja
kush ma din hallin qe kam
qejfe qejfe kjo dynja
kush ma din hallin qe kam

Kush ma din hallin qe kam
m’iku mosha dhe s’vjen mo
kush ma din hallin qi kam
m’iku mosha dhe s’vjen mo

Ikën mosha dhe s’vjen mo
do hikim nga kjo dynja
ikën mosha dhe s’vjen mo
do ikim nga kjo dynja

Kur shoqnia të më kujtojë
kongët e mija të mi kënojë-e
Kur shoqnia të më kujtojë
kongët e mija të mi kënojë-e

Ti këndojë veç për gëzime
ashtu knaqet kjo zemra ime
Ti këndojë veç për gëzime
ashtu knaqet kjo zemra ime

Ti këndojë sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela
ti këndoni sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela

Ti këndoni veç për gëzime
ashtu kënaqet kjo zemra
ti këndoni veç për gëzime
ashtu kënaqet kjo zemra ime

Ti këndojë sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela
ti këndoni sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela

DËRGOI: