Natasha Limaj

Thënie nga Natasha Limaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Natasha Limaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Feks drita mbi qelq Rrezëllimi sy zberthen Qesh dita e re!...
   aforizma
  1
  784
 • 2021-10-21 08:48:35
  Tirr e tirr... ç'u “kokolepsa“. Zor se njeri më kuptoi... Çudi, vetëm në dy rrokje, edhe guri hapi gojë.
   aforizma
  1
  780
 • 2021-10-27 08:39:19
  Krra-krra! Krranë ta dëgjova. “Sorrëzonja“ pëndëzezë, stonaturë e kanarinës, që kërcen degë më degë.
   aforizma
  0
  775
 • 2021-10-28 15:37:40
  Çfarë t'i them unë, Vlorës sime, Labërisë me ligjërime?! Me gjak shpirti pikë-pikë mpiks gjerdanin Poetik!
   aforizma
  0
  775
 • 2021-11-01 20:13:09
  Jam përsosmëri. S'të kam faj pse je miop. Zog që fluturoj!
   aforizma
  0
  769
 • 2021-11-03 09:39:11
  Loti i mallit ngjizet vet, si pika mbarsur te retë. Nëpër faqe rrokulliset. Rrezik se cepbuza ndizet.
   aforizma
  0
  767
 • 2021-11-05 08:01:28
  Fli, moj fli! Fli, me thanë. Lermë! E “dënuar“ jam. Më hedh vargu havadan.
   aforizma
  0
  765
 • 2021-11-29 07:56:30
  Gëzohu! Gëzohu! O Gen, Arbërie! Ndizu! Flakërou për flamur Lirie. Hajdeni t’ia themi... Rroftë Pavarësia!.. Ismail Bej Vlora, BABËKOMBËSIA!
   aforizma
  11
  765
 • 2021-11-13 20:14:13
  PA SHKRUAR Ngjizur artvargjet e mia, me grimca shpirti dërrmuar! ADN e vargut tim akoma nuk është shkruar!
   aforizma
  0
  757
 • 2021-11-14 19:59:16
  Ç'të zbriti goja në tokë, S'ka më “hovardar“ se unë! Pakëz fare t'u prek “xhepi“, Cingun e super cingun.
   aforizma
  0
  756
 • 2021-11-20 01:27:28
  Të kesh zemrën top dëbore, s'di ësht' fat a mangësi?! Pabesia tinëzare e ndot atë bardhësi!
   aforizma
  0
  750
 • 2021-11-20 01:29:22
  Ç'u kalbe sirtar, Me ëndrrën, time në gji, Sa, i ngathët je?!
   aforizma
  0
  750
 • 2021-11-20 01:29:51
  Sikur të më çani zemrën, Aty, s'do më gjeni gjak, Vetëm vargun poetik, Me dashuri rreth e qark!
   aforizma
  0
  750
 • 2021-11-23 08:27:17
  Dot s'e mbajta... Ish e madhe... Të mos “plasja“, hodha valle!.
   aforizma
  0
  748
 • 2021-11-24 07:38:36
  QARJEQESHJE nga që s'qan dot, ia jep gazit dhe... si “shiu mbas të vjele“, kot na spërkat me batuta, se prapë qarjeqeshje ngele!
   aforizma
  0
  746
 • 2021-11-24 07:40:55
  Pikëzë, moj pikëzë, detit, ç'i jep dashuri?! Merakosur, vallë për të, a të ngjisësh vet, prej tij?!
   aforizma
  0
  746
 • 2021-11-28 19:44:44
  Për ty..., thoshja, është kristal... Të gënjejë, s'mundet - s'mundet! Më “dalshin“ sytë! Unë fajtore! Se lexoj “atë“ që s'duket?!
   aforizma
  0
  742
 • 2021-12-26 09:52:58
  Nuk jam pemë, që “mbështetem“, por, për ca nga ju, dhe tretem. Nga balli im, në s'pikoi, gojën kurr, s'e lëngështoj.
   aforizma
  0
  714
 • 2022-01-11 18:01:51
  Më lodhe, dot s'të dëgjoj Globin çan, me të ankuar! Aman, fik atë ''buton''. Nga të miat jam shurdhuar!
   aforizma
  0
  698
 • 2022-01-17 08:29:34
  Foli fjala..., mos e mos! Mos me mbllef, se më “përdhos“. As me flakadan në gji, mos më nxirr, se më bën “hi“!
   aforizma
  0
  692