Tema: Poezi Për Familjen

Nostalgji

e gjithe bota
vjen verdall
kush per qejf
e kush per hall
ngarkuar diten
ne shpin
deri ne çili maçin,,,,

nuk len hu
e nuk len va,,,
bot e madhe
per bela,,,
bot e madhe
jet e re
me fole
e pa fole,,,

ka marre siper
prapesia
me te marr
e me te kqia,
nuk ka din
e namuzllira
si e vogla
fole mira,,,

ku çdo gje
e kish nje rradh
ku çdo gje
e kish nje mall,
ku çdo fjal
e kish nje pesh,,
ku çdo or
e kish nje shpres,

pik e lotit
çante gurin
fjale paka
tunde murin
ma dhe zjarri
ishte zjarr
ne ate forrikn
e par,,,

- poezi nga Nazmi Abazi


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  3.3 / Votuan:  3