TEKSTESHQIP

Nazmije Selimi
Te Mungon Disponimi
Lyrics

Te mungon disponimi dhe gjumi nuk te merr ke brenga e me halle boja vetiti rrafshi hall
dhe eja hyn ne valle 2x

Me daulle dhe me shpata luajn burra nga rugova
Valle me shamija defa luajn nuse nga gjakova

Hapa te lir luan femija valle shtohet bie shija
Eshte e bukur shota çliruan dhe qdo gjith bota2x

valleeee

Edhe treni eshte vonuar dhe parat i ke shpenzuar
ani pune e madhe boja vetit rrafsh e hall e eja
Hyn ne futu ne valle 2x

Me daulle dhe me shpata luajn burra nga rugova
Valle me shamija defa Luajn nuse nga gjakova

Hapa te lir luan femija valle shtohet e bie shija
Eshte e bukur shota çliruan dhe qdo gjith bota 4x

Valleeeeee

DËRGOI: