Ndre Mjeda

Thënie nga Ndre Mjeda

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ndre Mjeda

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Geg' e tosk', malsi, jallia jan' nji komb, m'u da, s'duron; fund e maj' nji a Shqipnia e nji gjuh' t'gjith' na bashkon.
     aforizma
    10
    919