TEKSTESHQIP

Nori A.K.A 623
Peace In The Streets
Lyrics

Dëgjoj ç'a po thu,po se di ç'a po don
Lufton me fitu,po normal që dështon
Dëgjon ç'a po them,po vështirë se kupton
Punoj me aftësi,puna ime reklamon (2×)...

E ka lyp puna shqipe,me e kry kët muzik
Jo për nai gjo,po disa duhet me ik
Po mban era amatora,ka pislliqe nëpër rima
U mbush rrepi me rrepista,që na shiten vetëm trima

Guçi roleks,shampanj edhe makina
Reklam adoleshentësh,e njëjta mbetet vrima
Shqipe më vjen keq,u bo rrepi prostitut
Shiko gjithandej,kush nuk i fut durt

S'po them që jam më i miri,as i pari në kët loj
Rri larg nga injoranca,ndaj dhe unë po dalloj
Nuk është fjala,me bo klipe 3 mij euro e mbarume
E thjesht për t'bo fam,por se du t'falsifikume

Ç'do kush e di shumë mirë,me ly fasada ngjyra ngjyra
Por bukuria varet,veç te stili dhe mënyra
Bota shumë e madhe,por e vogël në kujtes
Veç koha s'ka kufi e të fshin nëpër harres...

Dëgjoj ç'a po thu,po se di ç'a po don
Lufton me fitu,po normal që dështon
Dëgjon ç'a po them,po vështirë se kupton
Punoj me aftësi,puna ime reklamon (2×)...

Unë bëj rrep yea,unë shkruj vetë yea
Nuk të shkon aspak,kur përdor edhe yea
Kjo liri ka dhën munsi,ç'do budall me bo urti
Sot po mundohen t'gjith me u bo VIP

Demokraci demokraci,ty të qofsha fal
Injoranc totale,po si u bëre pal
Krejt llatar,vëth në vesh sikur femra
Kta jo me veten,por po mburren veç me emra

Po mendojnë me bo fam,e me pas nai çik reklam
Po na flasin për të prem,po na flasin për të vram
Drog hashash trragjedin edhe dram
Jan gangëstera nëpër tekste e kan thon

Po na shiten dhe mafi,kjo është zona jon
Po na flasin për projekte,tjetër kush që nuk i ka
Brënda i kan boshe,jo se shkrujnë gjë o vlla
Po na shurdhojnë,k'tu e drejt që jan bela

E kam pasion me zemër shokë edhe jo biznes
Nëse ti e don si unë,atëherë të mbështes
Është e thjesht që ta kuptosh,e thjesht që ta mësosh
Sa më shumë të shesësh pordh,aq më shumë do dështosh...

Dëgjoj ç'a po thu,po se di ç'a po don
Lufton me fitu,po normal që dështon
Dëgjon ç'a po them,po vështirë se kupton
Punoj me aftësi,puna ime reklamon (2×)...