TEKSTESHQIP

Objective
Pas Ikjes Tende
Lyrics

Jeta ¸sht¸ nj¸ stacion
Dikush vjen e dikush shkon
Ky fat jo nuk ndrron.

Dicka m¸ nuk jeton
Dicka me mundon
P¸rgjithmon¸…
Cdo gj¸ tani po vdes
Nga qielli tani zbres
Si nj¸ i pashpres¸…
Sa lart¸ isha me ty
Si rrash¸ kaq posht¸ se di
Jo nuk e di.

REF:
Asgj¸ nuk mbet
Cdo gj¸ m¸ u tret
Ti s’je m¸ ajo
Ajo q¸ m¸ do
Ishe ti nj¸ verb¸ri
Por edhe pa ty
Jetoj si dielli n’vetmi.

Jo kurr¸ s’kam besu
Q¸ ne jemi largu
Se jemi harru…

Pas ikjes t¸nde mbet
Hi dashuri dhe nj¸ flet¸
T¸ urrej p¸r jet¸!

REF:
Asgj¸ nuk mbet
Cdo gj¸ m¸ u tret
Ti s’je m¸ ajo
Ajo q¸ m¸ do
Ishe ti nj¸ verb¸ri
Por edhe pa ty
Jetoj si dielli n’vetmi.

Guitar Solo

REF:
Asgj¸ nuk mbet
Cdo gj¸ m¸ u tret
Ti s’je m¸ ajo
Ajo q¸ m¸ do
Ishe ti nj¸ verb¸ri
Por edhe pa ty
Jetoj si dielli n’vetmi.

Jetoj si dielli n’vetmi.