TEKSTESHQIP

Perparim Murati (Papi)
Mos Loto
Lyrics

U vonove shpirt edhe sonte disa or ka qe te pres
m'ze sabahi e un vetes histor e pa shpres,

Kur te zgjohesh shpirt ke me ni, kan me then se
paska vdek nje djal i ri.

Mos loto per mu pasi te kem vdek ohh shpirt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit,
Mos vajtoo pasi qe t'me m'byllen syt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit.

Qofsh me ymer t'gjate dhe e lumtur te un mendjen mos e qo
ja pafsh hajrin ksaj dynjaje mu me harro,

Kur te zgjohesh shpirt ke me ni, kan me then se
paska vdek nje djal i ri.

Mos loto per mu pasi te kem vdek ohh shpirt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit,
Mos vajtoo pasi qe t'me m'byllen syt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit.

Kur te zgjohesh shpirt ke me ni, kan me then se
paska vdek nje djal i ri.

Mos loto per mu pasi te kem vdek ohh shpirt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit,
Mos vajtoo pasi qe t'me m'byllen syt
sa kesh gjall ti kimetin s'ma ke dit.

DËRGOI: