Petro Marko

Thënie nga Petro Marko

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Petro Marko

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Ai qe ka frike nga jeta nuk ka gjak dashurie
     aforizma
    0
    477