Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Këngë E Kënduar Nga 2po2

Përgatiti:
xhenilove 03-04-16
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


Ani Nasht
Bone
Haver
Ka Shkove
Pa Tabu
Për Qato
Shqiptarka Jem
Të Falem Ty
Ti Po Thu
U Qova Pi Vorri