Më mbaj mend (për 1 muaj)

Këngë E Kënduar Nga Alban Skënderaj (1)

Përgatiti:
kleo.bello 08-07-16
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


24 Ore
Bukuri E Frikshme
Dashuria
Dy Shokë
Kings
Kur Fjalët Mungojnë
Pa Jetë
Panorama
Unë Dhe Ti
Zemrën Dot Nuk Ta Lexoj